Deze website maakt gebruik van cookies.

Meer informatie
Home > Wie > Onderscheid

Onderscheid

Verrassend, betrokken, eenvoudig, vertrouwd

Verrassend in aanpak,vertrouwd in de uitvoering. Dat typeert onze adviezen en onze werkwijze. Buro Mees werkt voor, maar vooral samen met organisaties. We vullen aan op die aandachtsgebieden waarvan onze opdrachtgevers minder kennis hebben dan wij. Of we nemen het stokje over, of springen bij wanneer een traject dreigt vast te lopen, of het proces stokt.

Meedenken doen we op een frisse en creatieve manier. We proberen zaken ook eens van een andere kant te benaderen, of uit de vertrouwde context te halen, zodat het perspectief verandert. Inbreng en betrokkenheid van de omgeving en van gebruikers vinden wij belangrijk. Communiceren hoort wat ons betreft dan ook vanzelfsprekend bij adviseren.

In onze adviezen zetten we heldere, logische stappen en houden overzicht. We zijn doelgericht, maar verliezen daarbij de context niet uit het oog: knelpunten doen zich vaak voor op één beleidsniveau, maar zijn niet geïsoleerd van de rest van de organisatie.

In onze rapportages en terugkoppeling maken we als het kan gebruik van luchtige beelden en van vergelijkingen die in hun eenvoud veelzeggend zijn. Helder en duidelijk. En met een vleugje eigenwijsheid.